| Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą |
| Autorius |
Pranešimas |
Rita
Prisijungė: 2009 01 04 Pranešimai: 257
|
Parašytas: Antr. 09 29, 2009 4:33 pm Rašyti temą: Kergimas |
|
|
Mums nepasisekė vel su kergimu. Šiandien pakartojom ultragarso tyrimą.
Tiek |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
amidala
Prisijungė: 2008 12 22 Pranešimai: 50 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr. 09 29, 2009 5:01 pm Rašyti temą: Re: Kergimas |
|
|
| Rita rašo: | Mums nepasisekė vel su kergimu. Šiandien pakartojom ultragarso tyrimą.
Tiek |
Labai labai gaila . Mes dar turėjom lašelį vilties, kad praeitą savaitę tyrimas melavo.
Bet liksim ištikimi ir lauksim Perliuko-meškiuko tiek, kiek reikės.
Tikėkimės, kad kitą kartą galų gale pasiseks... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ede:)~
Prisijungė: 2008 12 20 Pranešimai: 159
|
Parašytas: Antr. 09 29, 2009 5:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai gaila Tikėjaus, kad gal nesimatė...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rita
|
Parašytas: Antr. 09 29, 2009 5:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū ačiū už palaikymą ir gražius žodžius
Perliukų meškiukų
Labai gražus išsireiškimas
Yra Perliukų meškiukų sesyčių ir broliukų...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
amidala
Prisijungė: 2008 12 22 Pranešimai: 50 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Antr. 09 29, 2009 6:48 pm Rašyti temą: |
|
|
| Rita rašo: | Ačiū ačiū už palaikymą ir gražius žodžius
Perliukų meškiukų
Labai gražus išsireiškimas
Yra Perliukų meškiukų sesyčių ir broliukų...  |
Tikrai yra daug gražių mielų meškiukų. Bet nieko negalim sau padaryti, vis tiek norim Perliuko. Širdžiai neįsakysi. Juo labiau, trims širdims . |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Indi
Prisijungė: 2009 01 11 Pranešimai: 104 Miestas: Gudamedzio km. Vilniaus raj.
|
Parašytas: Tr. 09 30, 2009 3:54 am Rašyti temą: Re: Kergimas |
|
|
| Rita rašo: | Mums nepasisekė vel su kergimu. Šiandien pakartojom ultragarso tyrimą.
Tiek |
Nenusiminkit ..., turi pasisekti, si karta ne, tai kita karta,reikia tureti vilties....
Mano gyvenimo praktikoje, pabandziau skaiciuoti, berods 6 kartai nepasiseke, o buvo ir da blogiau, pasiseke, bet , po dvieju savaiciu nuo suniuku gimimo , [tai cia dar ne taip blogai,] kai gimsta sveiki, grazus ir netenki puikiu 9 geru suniuku , lyg siol negaliu pamirsti....
Veisimas , tai yra toks sunkus darbas, tik atsidave zmones gali aukotis..., tokiu maza....
Noreciau, kad butu pasekeju, as jau pavargau, kas trys valandas lakstyti, saunu, jie man, kaip vaikai, fainuoliai, tik per greit auga, o as jau nebe jauna, pavargstu.....
Tat manau , Rita nenusivilk, reikia pasiekti ir igyvendinti savo norus.
Linkiu nepaluzti ir issitiesti ir eiti toliau....
Sekmes!!! _________________ Indi |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Diva

Prisijungė: 2008 12 21 Pranešimai: 190 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: Tr. 09 30, 2009 9:16 am Rašyti temą: |
|
|
Rita, tai nors išsimiegosit. Bandau praskaidrinti nuotaiką.
Aš mačiau kaip Elena su Tadu pakaitomis "duodasi" su šuniukais. Neišsimiegoję ir pavargę...
Tai ir susimąsčiau ar aš pati šitaip galėčiau pasiaukoti
Labai nuoširdžiai linkiu, kad jums pasisektų. Nes jūs to verti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rita
|
Parašytas: Pir. 10 12, 2009 10:02 am Rašyti temą: |
|
|
Įdedu tiesiog pasižiūrėt.
Geros dienos
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: Pir. 10 12, 2009 12:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai graži pora
Burago atrodo milžiniškas ...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rita
|
Parašytas: Pen. 03 26, 2010 2:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tiesa sakant, mūsų Perla buvo pas estuką Alfons. Kaip ten bus... bus matyt. Apdorosiu foto vėliau |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
Parašytas: Št. 03 27, 2010 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
O, kaip šaunų Labai tikiuosi, kad bus mažyliukų Stipriai laikau kumščius bei su nekantrumu laukiu nuotraukų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rita
|
Parašytas: Št. 03 27, 2010 12:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū !
Alfons labai geras charakteris. Šeimninkai labai malonūs, buvo labai maloni kelionė
Šį patinuką išsirinkome dėl labai geros jo ir abiejų tėvų diplazijos (AA/ED 00), puikaus charakterio ir įdomios kraujo linijos (pačio Alfons labai geras inbrydingo koeficientas (COI 0,12%). Lygiai toks pat būtų ir šuniukų. Beje, taip pat "CTP clear" - teigiamas thrombopathios tyrimas.
Šunys buvo susirakinę vieną kartą (nufotografuoti nespėjome)
Įdėjome fragmentą video su Alfons į puslapį
Sniego ten daugiau (alfons labai mėgsta plaukioti ir nardyti )
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ried.
Prisijungė: 2008 12 20 Pranešimai: 114
|
Parašytas: Sk. 03 28, 2010 12:01 am Rašyti temą: |
|
|
Super nuotraukos, sveikinimai.
Man video patiko. Kaip ir temperamentas ir sveikata. Šuo tikrai gražus, toks tinkantis Perlai. Na, man įdomesni dar ir ne tokie dalykai, kaip išvardinti. Gal matėt, koks pas jį grobis (gaudo pagaliukus, kamuoliukus, mėgsta žaidimus?) Kodėl man taip svarbu? Todėl, jog aš su šuniu noriu kažką veikti. Sportuoti. Man tai patinka, o meškos nenoriu atsisakyti. Tai užkariavo mano širdį. Bus kitų šunų, bet be landso negaliu. Man meškos patinka nuo 7 ar 8-ių metų (anksčiau ne landsyrai patiko - jų nežinojau), bet per tiek laiko noriu didelio, gauruoto šuns. O jei norėčiau šiaip sau, kad gražus, nusipirkčiau meškiną.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Indi
Prisijungė: 2009 01 11 Pranešimai: 104 Miestas: Gudamedzio km. Vilniaus raj.
|
Parašytas: Sk. 03 28, 2010 4:08 am Rašyti temą: |
|
|
| Rita rašo: | | Tiesa sakant, mūsų Perla buvo pas estuką Alfons. Kaip ten bus... bus matyt. Apdorosiu foto vėliau |
Va tik i foruma neuzeinu [negaunu pranesimu, vis dingsta], bet viska zinojau nuo jusu ivaziavimo i Estija...
Saunuoliai , pergyvenau kartu su jumis, bet aciu dievui viskas tvarkoje, susiporavo, dabar lauksim maziuku landsyriuku, kantrybes ir styprybes jums.
Palinkekit visi ir viskas turi buti okej
Jai ka kreipkites i mane, kiek galesiu pokonsultuosiu, gaila tolokai gyvenat [ne Vilniuje].  _________________ Indi |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rita
|
Parašytas: Sk. 03 28, 2010 10:41 am Rašyti temą: |
|
|
| Ried. rašo: | Super nuotraukos, sveikinimai.
Man video patiko. Kaip ir temperamentas ir sveikata. Šuo tikrai gražus, toks tinkantis Perlai. Na, man įdomesni dar ir ne tokie dalykai, kaip išvardinti. Gal matėt, koks pas jį grobis (gaudo pagaliukus, kamuoliukus, mėgsta žaidimus?) Kodėl man taip svarbu? Todėl, jog aš su šuniu noriu kažką veikti. Sportuoti. Man tai patinka, o meškos nenoriu atsisakyti. Tai užkariavo mano širdį. Bus kitų šunų, bet be landso negaliu. Man meškos patinka nuo 7 ar 8-ių metų (anksčiau ne landsyrai patiko - jų nežinojau), bet per tiek laiko noriu didelio, gauruoto šuns. O jei norėčiau šiaip sau, kad gražus, nusipirkčiau meškiną.  |
Ačiū
Aš tai nežinau "koks grobis" Parašiau, pagal ką mes rinkomės... Bet taip, kai prisimenu mūsų vaikščiojimą į dresūrą, tai šunys yra skirtingi...
Pas juos ganėtinai jauna šeima (sūnus dar neina į mokyklą), tai jie su Alfons tik vaikšto kartu maudytis (gyvena prie ežero). Sakė, kad "plaukia kaip garvežys". Tai viskas
Bet, kažkuria prasme, gal tai priklauso ir nuo ankstyvos dresūros ?? nežinau..  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|