Kergimas
Pereiti prie 1, 2  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Veisimas
Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą  
Autorius Pranešimas
Rita

Prisijungė: 2009 01 04

PranešimasParašytas: Antr. 09 29, 2009 4:33 pm    Rašyti temą: Kergimas Atsakyti su citata

Mums nepasisekė vel su kergimu. Šiandien pakartojom ultragarso tyrimą.

Tiek
Atgal į viršų
View user's profile Send private message Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
amidala

Prisijungė: 2008 12 22

PranešimasParašytas: Antr. 09 29, 2009 5:01 pm    Rašyti temą: Re: Kergimas Atsakyti su citata

Rita rašo:

Tiek

Labai labai gaila . Mes dar turėjom lašelį vilties, kad praeitą savaitę tyrimas melavo.
Bet liksim ištikimi ir lauksim Perliuko-meškiuko tiek, kiek reikės.
Tikėkimės, kad kitą kartą galų gale pasiseks...
Atgal į viršų
View user's profile Send private message
Ede:)~

Prisijungė: 2008 12 20

PranešimasParašytas: Antr. 09 29, 2009 5:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai gaila Crying or Very sad Tikėjaus, kad gal nesimatė... Sad
Atgal į viršų
Rita

PranešimasParašytas: Antr. 09 29, 2009 5:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū ačiū už palaikymą ir gražius žodžius

Perliukų meškiukų Laughing
Labai gražus išsireiškimas Very Happy
Yra Perliukų meškiukų sesyčių ir broliukų... Very Happy
Atgal į viršų
View user's profile Send private message Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
amidala

Prisijungė: 2008 12 22

PranešimasParašytas: Antr. 09 29, 2009 6:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rita rašo:
Ačiū ačiū už palaikymą ir gražius žodžius

Perliukų meškiukų Laughing
Labai gražus išsireiškimas Very Happy
Yra Perliukų meškiukų sesyčių ir broliukų... Very Happy

Laughing Tikrai yra daug gražių mielų meškiukų. Bet nieko negalim sau padaryti, vis tiek norim Perliuko. Širdžiai neįsakysi. Juo labiau, trims širdims Embarassed .
Atgal į viršų
Indi

Prisijungė: 2009 01 11

PranešimasParašytas: Tr. 09 30, 2009 3:54 am    Rašyti temą: Re: Kergimas Atsakyti su citata

Rita rašo:

Tiek

Nenusiminkit ..., turi pasisekti, si karta ne, tai kita karta,reikia tureti vilties....
Mano gyvenimo praktikoje, pabandziau skaiciuoti, berods 6 kartai nepasiseke, o buvo ir da blogiau, pasiseke, bet , po dvieju savaiciu nuo suniuku gimimo Crying or Very sad , [tai cia dar ne taip blogai,] kai gimsta sveiki, grazus ir netenki puikiu 9 geru suniuku Crying or Very sad , lyg siol negaliu pamirsti....
Veisimas , tai yra toks sunkus darbas, tik atsidave zmones gali aukotis..., tokiu maza....
Noreciau, kad butu pasekeju, as jau pavargau, kas trys valandas lakstyti, saunu, jie man, kaip vaikai, fainuoliai, tik per greit auga, o as jau nebe jauna, pavargstu.....
Tat manau , Rita nenusivilk, reikia pasiekti ir igyvendinti savo norus.
Linkiu nepaluzti ir issitiesti ir eiti toliau....
Sekmes!!!
Diva

Prisijungė: 2008 12 21

PranešimasParašytas: Tr. 09 30, 2009 9:16 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rita, tai nors išsimiegosit. Bandau praskaidrinti nuotaiką.
Aš mačiau kaip Elena su Tadu pakaitomis "duodasi" su šuniukais. Neišsimiegoję ir pavargę...
Tai ir susimąsčiau ar aš pati šitaip galėčiau pasiaukoti Razz

Labai nuoširdžiai linkiu, kad jums pasisektų. Nes jūs to verti
Atgal į viršų
View user's profile Send private message Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rita

PranešimasParašytas: Pir. 10 12, 2009 10:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Įdedu tiesiog pasižiūrėt.
Geros dienos Wink

Atgal į viršų

PranešimasParašytas: Pir. 10 12, 2009 12:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai graži pora Exclamation
Burago atrodo milžiniškas ... Smile
Atgal į viršų
Rita

PranešimasParašytas: Pen. 03 26, 2010 2:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tiesa sakant, mūsų Perla buvo pas estuką Alfons. Kaip ten bus... bus matyt. Apdorosiu foto vėliau
Atgal į viršų

PranešimasParašytas: Št. 03 27, 2010 10:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O, kaip šaunų Labai tikiuosi, kad bus mažyliukų Smile Stipriai laikau kumščius bei su nekantrumu laukiu nuotraukų Wink
Atgal į viršų
Rita

PranešimasParašytas: Št. 03 27, 2010 12:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū !
Alfons labai geras charakteris. Šeimninkai labai malonūs, buvo labai maloni kelionė Wink
Šį patinuką išsirinkome dėl labai geros jo ir abiejų tėvų diplazijos (AA/ED 00), puikaus charakterio ir įdomios kraujo linijos (pačio Alfons labai geras inbrydingo koeficientas (COI 0,12%). Lygiai toks pat būtų ir šuniukų. Beje, taip pat "CTP clear" - teigiamas thrombopathios tyrimas.
Šunys buvo susirakinę vieną kartą (nufotografuoti nespėjome)
Įdėjome fragmentą video su Alfons į puslapį
Sniego ten daugiau Smile (alfons labai mėgsta plaukioti ir nardyti Smile)

Atgal į viršų
Ried.

PranešimasParašytas: Sk. 03 28, 2010 12:01 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Super nuotraukos, sveikinimai. Smile
Man video patiko. Kaip ir temperamentas ir sveikata. Šuo tikrai gražus, toks tinkantis Perlai. Smile Na, man įdomesni dar ir ne tokie dalykai, kaip išvardinti. Gal matėt, koks pas jį grobis (gaudo pagaliukus, kamuoliukus, mėgsta žaidimus?) Kodėl man taip svarbu? Todėl, jog aš su šuniu noriu kažką veikti. Sportuoti. Man tai patinka, o meškos nenoriu atsisakyti. Tai užkariavo mano širdį. Bus kitų šunų, bet be landso negaliu. Man meškos patinka nuo 7 ar 8-ių metų (anksčiau ne landsyrai patiko - jų nežinojau), bet per tiek laiko noriu didelio, gauruoto šuns. O jei norėčiau šiaip sau, kad gražus, nusipirkčiau meškiną. Laughing
Atgal į viršų
Indi

Prisijungė: 2009 01 11

PranešimasParašytas: Sk. 03 28, 2010 4:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rita rašo:
Tiesa sakant, mūsų Perla buvo pas estuką Alfons. Kaip ten bus... bus matyt. Apdorosiu foto vėliau

Va tik i foruma neuzeinu [negaunu pranesimu, vis dingsta], bet viska zinojau nuo jusu ivaziavimo i Estija... Very Happy
Saunuoliai , pergyvenau kartu su jumis, bet aciu dievui viskas tvarkoje, susiporavo, dabar lauksim maziuku landsyriuku, kantrybes ir styprybes jums. Laughing
Palinkekit visi ir viskas turi buti okej Laughing
Jai ka kreipkites i mane, kiek galesiu pokonsultuosiu, gaila tolokai gyvenat [ne Vilniuje]. Laughing
Rita

PranešimasParašytas: Sk. 03 28, 2010 10:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ried. rašo:
Super nuotraukos, sveikinimai. Smile
Man video patiko. Kaip ir temperamentas ir sveikata. Šuo tikrai gražus, toks tinkantis Perlai. Smile Na, man įdomesni dar ir ne tokie dalykai, kaip išvardinti. Gal matėt, koks pas jį grobis (gaudo pagaliukus, kamuoliukus, mėgsta žaidimus?) Kodėl man taip svarbu? Todėl, jog aš su šuniu noriu kažką veikti. Sportuoti. Man tai patinka, o meškos nenoriu atsisakyti. Tai užkariavo mano širdį. Bus kitų šunų, bet be landso negaliu. Man meškos patinka nuo 7 ar 8-ių metų (anksčiau ne landsyrai patiko - jų nežinojau), bet per tiek laiko noriu didelio, gauruoto šuns. O jei norėčiau šiaip sau, kad gražus, nusipirkčiau meškiną. Laughing

Ačiū
Aš tai nežinau "koks grobis" Smile Parašiau, pagal ką mes rinkomės... Bet taip, kai prisimenu mūsų vaikščiojimą į dresūrą, tai šunys yra skirtingi...
Pas juos ganėtinai jauna šeima (sūnus dar neina į mokyklą), tai jie su Alfons tik vaikšto kartu maudytis (gyvena prie ežero). Sakė, kad "plaukia kaip garvežys". Tai viskas Smile
Bet, kažkuria prasme, gal tai priklauso ir nuo ankstyvos dresūros ?? Confused Confused nežinau.. Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Veisimas Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Puslapis 12

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume